Despre Daniela Șerban

Daniela Șerban este o profesionistă în comunicare financiară și IR, cu o experiență de peste 17 ani în piețele de capital, consultanță și presă. În prezent, ea gestionează o comunitate de companii listate – ARIR și VERTIK Group , care include o firmă de consultanță, un think tank și un vehicul de investiții.

În cadrul companiei de consultanță în afaceri, ea oferă sfaturi companiilor care caută finanțare pentru îmbunătățirea comunicării cu investitorii (IR- Investor Relations). Recent a fost numită de BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare) Consultant principal pentru Programul – „Investor Relations and Liquidity Support Programme” – în care vor fi selectați până la 3 companii care vor beneficia de consultanță pentru a îmbunătăți vizibilitatea și lichiditatea acestora pe piața de capital.

Tot din grup face parte și Asociația VERTIK pentru Viitor , un think-tank pentru idei și soluții cu impact în economie.

Ca președinte și co-fondator al Asociației Române de Relații cu Investitorii (ARIR) , Daniela a contribuit la dezvoltarea unei platforme pentru profesioniștii din domeniul relațiilor cu investitorii și implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și guvernanța corporativă. ARIR a fost înființată în 2018 și și-a triplat numărul de membri în primii trei ani de activitate.

În viața de zi cu zi, Daniela Șerban se implică în inițiative de educație financiară și antreprenorială, de susținere a femeilor în afaceri, dar și mentorat pentru tineri profesioniști. Daniela deține o diplomă de master în finanțe corporative și este doctorand în economie, cu accent pe determinanții dezvoltării piețelor de capital, de la Academia de Studii Economice din București . Ea este, de asemenea, mentor al Programului de Leadership al Femeilor EIC (European Innovation Council) al Agenției Executive pentru Inovare și IMM-uri Europene (EISMEA) .

Comunică eficient cu investitorii

Prin serviciile lor personalizate, Daniela Șerban și echipa sa ajută companiile să elimine dificultățile legate de listarea la bursă, să îmbunătățească relațiile cu investitorii existenți și să-și consolideze poziția pe piața de capital.